Шпроти без риби та тушонка без м'яса: українцям пояснили, як відрізнити підроблені консерви в магазині.
17.06.2025
2674

Журналіст
Шосталь Олександр
17.06.2025
2674

За інформацією РБК-Україна, фальсифікатори дуже зацікавлені в продажу підроблених консервів через можливість обману та приховання справжнього вмісту. Вони можуть замінювати дорогі інгредієнти дешевшими, додавати наповнювачі або використовувати низькоякісну сировину.
Рибні консерви є одним із лідерів серед підроблених продуктів в Україні через їхню популярність і велику вартість сировини. Шахраї можуть замінювати рибу на більш дешеву або використовувати низькоякісні інгредієнти. Важливо бути уважними та перевіряти продукцію перед покупкою, щоб уникнути обману.
З популярністю фальшивих рибних консервів не варто жартувати. Щоб захистити себе від шахраїв, слід уважно перевіряти продукцію перед купівлею та звертати увагу на склад і виробника, а також купувати продукцію в перевірених магазинах та у достовірних продавців.
Читайте також
- Найпотужніша ГЕС у світі — де збудували та як працює
- Квартири більше не в пріоритеті — на що перейшли українці
- Номінали долара — які іноземні купюри варто брати в обмінниках
- Ціни на кукурудзу і кабачки у Львові — що подорожчало
- Паливний ресурс — яка країна світу має найбільші запаси вугілля
- Спека б'є по цінах — в Одесі стрімко дорожчає "молочка"